Generic selectors
Exact matches only
Αναζήτηση σε τίτλο
Αναζήτηση σε περιεχόμενο
Αναζήτηση σε άρθρα
Αναζήτηση σε σελίδες

Bottega Mojito Moscato

– 95 ml Ρούμι Ανγκοσούρα
– 50 ml χυμό λάιμ
– 15 ml σιρόπι ζάχαρης
– 3 σταγόνες αγκοστούρα
– 12 φύλλα δυόσμου
– Bottega Petalo Moscato

Ανακατέψτε το κλαδάκι δυόσμο με ζάχαρη και χυμό λάιμ σε ένα ποτήρι. Γεμίστε με θρυμματισμένο πάγο, ρούμι και αγκοστούρα. Γεμίστε με Βottega Petalo.

Ανακατέψτε καλά πριν το σερβίρισμα.