Generic selectors
Exact matches only
Αναζήτηση σε τίτλο
Αναζήτηση σε περιεχόμενο
Αναζήτηση σε άρθρα
Αναζήτηση σε σελίδες

Upperhand Basjito

– 50ml Upperhand τζιν.
– 4 φύλλα βασιλικού.
– 15ml φρέσκο χυμό λεμόνι.
– 1 κουταλάκι καστανή ζάχαρη.
– Τριμμένος πάγος.

Τοποθετούμε τον βασιλικό, το λεμόνι και την καστανή ζάχαρη σε ένα γουδί. Χτυπάμε ελαφρά με γουδοχέρι. Προσθέτουμε θρυμματισμένο πάγο. Ρίχνουμε το Upperhand τζιν. Ανακατεύουμε με κουτάλι.

Γαρνίρουμε με φύλλα βασιλικού.